Blog

Δωρεάν rapid test για την Εθνική Ελληνική Μειονότητα από την Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα

ΑΣΑ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δωρεάν rapid test για την Εθνική Ελληνική Μειονότητα από την Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα

Συνεχίζει το εξαίρετο έργο της η Πρεσβεία της Ελλάδας στα Τίρανα, αυτή την φορά με την δωρεάν διενέργεια rapid test στις περιοχές όπου διαβιοί η ελληνική μειονότητα.

Το ειδικά διαμορφωμένο όχημα για την διενέργεια των τεστ που επιστράτευσε η Πρεσβεία για τους σκοπούς της δράσης, έχει εξυπηρετεί μέχρι σήμερα κατοίκους στο Αλύκο και στα Σωφράτικα. Αύριο σειρά έχει η Δερβιτσάνη και τις επόμενες ημέρες και η Χιμάρα.

Στόχος είναι η δημιουργία μηχανισμού ώστε ύστερα από την διάγνωση να μπορεί να υπάρξει και έγκαιρη θεραπεία των ασθενών με Covid-19 προτού επιδεινωθεί η κατάσταση τους και χρειαστούν διακομιδή.

Οφείλουμε να τονίσουμε πως η ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα έχει σταθεί αντάξια των περιστάσεων από την αρχή της πανδημίας.

Δωρεάν rapid test εξασφάλισε η Πρεσβεία της Ελλάδος στα Τίρανα για τα μέλη της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας που διαβιούν στο Δήμο Φοινικαίων και στο Δήμο Δεροπόλεως.

Χθες στη Δημοτική Ενότητα Αλύκου στην πλατεία Κύπρου του χωριού Αλύκου πραγματοποιήθηκαν περίπου 80 δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test). Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε και στα Σωφράτικα του Δήμου Δερόπολης και Πωγωνίου προσφέροντας υπηρεσίες και φροντίδα στους υπερήλικες Βορειοηπειρώτες.

Copyright@2019 Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική | All Rights Reserved

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων